Stem på hva vi skal ha i parken!

Sprett Rygge har lyst til å fornye parken litt nå som vi endelig kan ha åpent uten restriksjoner 😊

Vi ønsker at dere skal være med å bestemme. Det kan dere gjøre ved å stemme på de forskjellige alternativene under.
Da ser vi hva majoriteten ønsker, så kan vi finpusse hvordan det skal se ut etter hvert.

Spør gjerne barna deres også. Skriv gjerne kommentarer når dere stemmer, så leser vi dem.

Du kan stemme på disse alternativene:

Previous slide
Next slide

#1 Mer Trampoliner

Vi lager et område som er ment for de litt større barna (8-10 år og oppover). Akkurat hva det skal inneholde er ikke avgjort, men større trampoliner, mer interaktive spill etc. er stikkord 😊 Tegningene/bildene er kun ment som eksempler.
Previous slide
Next slide

#2 Mer klatring

og lekelandet flyttes til langveggen mot parkeringen

Vi utvider klatringen, samt en kjempestor sklie hvor man blir trukket opp til toppen og slipper når man ønsker (eller så langt man tør 😊) Se eksempel på sklien her. Vår sklie vil bli høyere enn denne. Den store sklien må betjenes, så det vil bli en tilleggspris for å bruke den. Vi kan utvide klatringen med flere Fun Walls, men også mer ekte klatring, hvis det er ønskelig. Se på bildene og kommenter gjerne.

Previous slide
Next slide

#3 Vi utvider lekelandet betydelig

Vi både utvider eksisterende lekeland der det er i dag, fjerner hinderløypa vi har nå, og setter inn lekeland der også. Da får vi lekeland på 2 steder. Langs veggen mot parkeringsplassen, samt der det allerede er i dag. Her kan vi utnytte høyden og sette inn kule dropp-sklier, andre lange sklier og andre elementer. Men fortsatt vil det totale lekeområdet bli maks 500m2. Fortsatt minst i Østfold, men mye bedre enn det vi har i dag.